Orange Angels

Geschreven door: Bestuur Datum: 08/11/2018

header_nbb

Het is weer bijna tijd voor topbasketbal bij de vrouwen! Op 17 en 21 november spelen de Orange Angels in Amsterdam tegen respectievelijk Spanje en Bulgarije. Bestel snel hier je kaarten, kom naar Amsterdam en moedig de Nederlandse vrouwen aan!

Angels-Spanje

Op zaterdag 17 november, de dag van het Nationaal Basketball Congres in Amsterdam, komt het Nederlandse vrouwenteam als afsluiting van een mooie basketbaldag in actie tegen Spanje, de regerend kampioen van Europa. Tijdens dat duel gaan we ook de successen van andere Orange Angels vieren. De Angels U20 wonnen eerder dit jaar brons op het Europees Kampioenschap in de A-divisie en voor de Angels 3x3 was er zelfs EK-zilver weggelegd.

Kom met je team naar de wedstrijden van de Orange Angels en profiteer van de speciale teamtickets! Meer weten? Klik hier.

Vier dagen later, op woensdag 21 november, sluit Nederland het derde en laatste kwalificatiewindow voor EuroBasket 2019 af met de thuiswedstrijd tegen Bulgarije. De Orange Angels kunnen zich helaas niet meer plaatsen voor het EK, maar willen natuurlijk met opgeheven hoofd de cyclus afsluiten en captain Tanya Bröring – zij stopt na 152 interlands als international – een mooi afscheid bezorgen. Met haar staat van dienst verdient zij een bomvolle Sporthallen Zuid.

Angels-Bulgarije

categorie:
  • nieuws