Ladies Tournament Amersfoort

Geschreven door: Webmaster Datum: 11/02/2018

Beste sportvrienden en –vriendinnen,

Na het daverende succes van onze eerste edities hebben wij besloten om ook in 2018 het (alweer) 12e LADIES DAY TOURNAMENT te organiseren!! Nu voor vele competities het tweede deel bekend is, willen wij graag de inschrijving openstellen voor dit toernooi, want ook al zijn wij net met het nieuwe jaar gestart, het gaat hard en het is zo Pasen!


Ditmaal staat het toernooi, dat alleen maar meisjes- en damesteams kent, op de kalender voor zaterdag 31 maart 2018 en wederom zijn wij te gast in Sporthal Zielhorst in Amersfoort.

Ook voor deze editie hebben wij weer ruimte gereserveerd voor meisjesteams en dames senioren en wel uit Afdelingscompetities uit alle windstreken dan wel uit de 2e Divisiecompetities. Als eersten zullen VU14 en VU16 haar wedstrijden afwerken, gevolgd door VU18, VU20 en VU22 in diverse sterktes. De dames senioren zullen dit toernooi op een waardige manier gaan afsluiten.

Wij willen jullie alvast in de gelegenheid stellen om teams op te geven, want dat is per vandaag mogelijk! Verder willen wij ook meer aandacht en begrip vragen voor het leiden van de wedstrijden op een toernooi..., want zonder scheidsrechters, geen wedstrijd!

Voor alle duidelijkheid hebben wij een officiële invitatie, een aanmeldingsformulier en een affiche aan deze mail gevoegd en alle informatie is hierin terug te vinden. Let daarbij wel even op het niveau van de verschillende leeftijdsgroepen! Belangrijk is wel dat via een speciaal mailadres uw opgave ingestuurd wordt: inschrijvingen@beowbd.nl, ook al vaardigt u geen teams af. In ieder geval krijgt u van ons direct een reactie.
Wanneer u een afwijkende aanmelding wilt doen, geeft u dat even duidelijk aan met uw teamnaam of neem eerst contact met ons op.

Natuurlijk hopen wij dat ook deze 12e uitgave van het toernooi een succes zal worden.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op. Wij wensen u nog veel basketbalplezier en rekenen op u op ons toernooi, maar u weet ons advies: wacht niet te lang... voordat u het beseft, zijn vele plaatsen al opgeëist!

Met sportieve groeten,

Dirk Marchal
Basketball Events Organisation

+31 6 111 654 71

categorie:
  • nieuws