Programma van “Het Festival 100 Jaar AMVJ”

Geschreven door: Webmaster Datum: 04/07/2018

Hallo iedereen,

We hopen dat jullie al kaartjes hebben besteld, en als het goed is worden deze dan automatisch met het programma naar jullie e-mailadres gestuurd. Mocht dit nog niet het geval zijn, klik dan op de onderstaande link om het volledige programma te downloaden. Druk dit af, en hang het aan de muur, want het is ook nog eens een hele mooie poster, die later zal zorgen voor prachtige herinneringen! En daaronder vind u belangrijke informatie m.b.t. de verschillende onderdelen, en het adres.

Klik hier voor het downloaden van het Programma 100 Jaar AMVJ

Het sportieve onderdeel van 10:00 tot 14:00 is gratis toegankelijk, voor leden en niet-leden. Dit vindt plaats op het AMVJ-terrein aan de Aanloop 2 in Amstelveen. U kunt zich melden in de kantine in het hoofdgebouw.

Het festivalgedeelte begint om 14:00 en duurt tot uiterlijk 00:00, en vindt plaats op het grote parkeerterrein aan het begin van de Aanloop in Amstelveen. Iedereen kan vanaf het sportgedeelte in de ochtend meelopen naar het festival. Als u vooraf geen kaartjes heeft besteld, kunt u alsnog kaartjes kopen bij de kassa voor € 5,- per kaartje.


VERVOER

We adviseren iedereen met de fiets te komen, er is voldoende fiets-parkeergelegenheid op het terrein zelf.

Komt u met het Openbaar Vervoer? Dan kunt u uw reis plannen op https://www.9292.nl/

Komt u toch met de auto? De Aanloop is die dag afgesloten voor verkeer.

U kunt kosteloos parkeren bij de grote parkeerplaats nabij de Liberaal Joodse Begraafplaats Gan Hasjalom (600 parkeerplaatsen). Als u een navigatiesysteem gebruikt kunt u intikken ‘Saskia van Uylenburgweg 6, Amstelveen’. Aan het eind van deze parkeerplaats kunt u lopend (ca 6 minuten) één van de routes op de plattegrond volgen: blauw voor het sportieve onderdeel in de ochtend en rood voor het festivalgedeelte in de middag. Klik op de link hieronder voor de plattegrond.

Plattegrond met 2 aanlooproutes

WORKSHOPS

Hieronder treft u ook een link aan met het overzicht aan van het workshopaanbod. De workshops zijn allemaal kosteloos. Wees verzekerd van een plekje en geef door middel van een reply op deze mail aan aan welke workshops u graag zou willen deelnemen, inclusief uw reserveringsnummer, de workshoptijd en het aantal personen. Zo voorkomt u dat u geen plek meer kunt krijgen op de dag zelf.

Workshopaanbod

Het bestuur wenst jullie allemaal veel plezier!

categorie:
  • mededeling
  • nieuws