SUMMER BASKETBALL CAMP 2018

Geschreven door: Webmaster Datum: 29/03/2018

Beste clubleden,

Het is weer zover. Het 32ste Summer Basketball Camp komt eraan. In de maand juli en augustus van dit jaar zal er opnieuw een jeugd basketball camp georganiseerd worden.

Zoals ieder jaar staat de clinic op een hoog niveau door deelname van Nederlandse en Amerikaanse topcoaches en topspelers uit de Nederlandse eredivisie. (o.a. Meindert van Veen, Vincent Krieger, Dimeo vd Horst, Hakim Salem en andere topcoaches zullen het camp met hun aanwezigheid opluisteren). Deze coaches staan garant voor optimale inzet en prestaties (dit zullen zij ook verwachten van de deelnemers), zodat de deelnemers aan het einde van de week zullen zeggen: “Ik heb iets geleerd.”

Het streven van zowel de organisatie als de aanwezige coaches is erop gericht om het Nederlandse basketball die push te geven zodat het basketball de aandacht krijgt die zij denken dat de sport verdient. Dit kunnen zij echter niet alleen! Hier hebben zij de hulp nodig van de clubs.

Daarom plaatst AMVJ hun flyer op de website, zodat ook onze jeugdleden de mogelijkheid hebben om zich in te schrijven voor dit fantastische camp.

Voor meer informatie verwijzen wij naar hun internetsite http://www. mariobennes.com

Namens Mario Bennes,

Het bestuur

categorie:
  • mededeling