SUMMER CAMP

Geschreven door: Bestuur Datum: 04/03/2019

Voorzijde flyer

Purmerend, maart 2019


Beste leden,

Het is weer zover. Het 33ste Summer Basketball Camp komt eraan. In de maand Juli van dit jaar zullen wij (Mario Bennes e.a.) opnieuw een jeugd basketball camp organiseren.

Zoals ieder jaar staat onze clinic op een hoog niveau door deelname van Nederlandse en Amerikaanse topcoaches en topspelers uit de Nederlandse eredivisie (o.a. Meindert van Veen, Vincent Krieger, Arvin Slagter, Hakim Salem en andere topcoaches zullen het camp met hun aanwezigheid opluisteren). Deze coaches staan garant voor optimale inzet en prestaties (dit zullen zij ook verwachten van de deelnemers), zodat de deelnemers aan het einde van de week zullen zeggen: “Ik heb iets geleerd”.

Het streven van zowel de organisatie als de aanwezige coaches, is erop gericht om het Nederlandse basketball die push te geven zodat het basketball de aandacht krijgt die wij denken dat de sport verdient.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze internetsite: http://www.mariobennes.com, of check de bijgevoegde flyer of de poster in de Ookmeerhal!

Namens de organisatie wensen wij u een sportief succesvol seizoen toe.


Met basketball groeten,

Mario Bennes


Voor meer informatie kunt u evt. na 17.00 bellen met 0299-468990 (Petra Bennes).

Achterzijde flyer

categorie:
  • nieuws