INSCHRIJVEN
Hoe word je lid?

 

Wil je lid worden van onze vereniging? Je kunt je aanmelden als lid van onze vereniging op de MAANDAGAVOND vanaf 19.00 uur in Sporthal Ookmeer, dr. Meurerlaan 7 te Amsterdam Osdorp, bij Kitty van der Tol. Vraag in dat geval naar een inschrijfformulier en/of download dit formulier. Er zijn voor diverse teams plaatsen beschikbaar, alleen voor de jeugdteams bestaat er een wachtlijst.

De trainingsavonden zijn op maandagavond en woensdagavond, eventuele wedstrijden worden meestal op zaterdag of zondag gespeeld. Hier kunnen we je bij AMVJ alles over vertellen, dus kom een keer vrijblijvend langs om te informeren of mee te trainen! Wie weet kunnen je als nieuw AMVJ-lid verwelkomen!

 

Contributie

 

De contributie bij AMVJ, hieronder vermeld, is voor het spelen van wedstrijden en trainen, maar inschrijven als trainend lid is ook mogelijk.

U10
 
U12
 
U14 t/m U20
 
Senioren
 
Trainend
 
€ 140,-
 
€ 185,-
 
€ 225,-
 
€ 225,-
 
€ 140,-
 

De contributie voor de jeugd is inclusief de huur van de tenues

 

Goed om te weten

 

Bij een vereniging doen we het samen. Daarom moet elk lid een paar keer per jaar fluiten of jureren.

Alle kinderen moeten kunnen sporten

 

Kinderen die sporten, ervaren meer plezier met anderen, versterken hun zelfvertrouwen, nemen een gezondere levensstijl aan en kunnen hun talent ontdekken en ontwikkelen! Stichting Jeugdsportfonds Amsterdam zorgt ervoor dat kinderen in groepsverband kunnen sporten. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, woonachtig in Amsterdam, waarvan de ouders financieel niet in staat zijn de kosten van de sport te dragen. jeugdsportfons_logo Deze kinderen worden door zogenaamde intermediairs voorgedragen bij het Jeugdsportfonds Amsterdam, dat na goedkeuring van de aanvraag, de contributie van een sportvereniging, of de aanschaf van een sportuitrusting betaalt. Intermediairs zijn professionals, die veelal op scholen of in de jeugdhulpverlening werken, en die op de hoogte zijn van de situatie waarin kinderen leven. Om in aanmerking te komen voor een financiële vergoeding , zijn de hoogte van het gezinsinkomen (max. 110% van het minimuminkomen) en het bezit van een stadspas belangrijke voorwaarden. Ga voor meer informatie naar de website van het Jeugdsportfonds.

ga naar de website