Sportlink!

Geschreven door: Webmaster Datum: 01/10/2017

Hallo iedereen!

Misschien hebben jullie er in de wandelgangen al iets over gehoord, maar vanaf dit seizoen gaat de NBB gebruik maken van een nieuw administratiesysteem: Sportlink! Mede hiervoor krijgen jullie, de teams, en AMVJ een nieuwe registratiecode. Dit zal gedurende de komende maanden allemaal zichtbaar worden op onze eigen website.
Maar de NBB zou de NBB niet zijn, als er daardoor ook voor haar leden het één en ander zou veranderen. Zo zal er, geleidelijk richting januari 2018, gebruik gemaakt worden van tablets (bij AMVJ: de Samsung Galaxy Tab 10) voor het wedstrijdverslag, die uiteindelijk de aloude sheets zullen gaan vervangen. Vanaf het weekend van 7 en 8 Oktober zullen de seniorenteams hier al mee van start gaan, dus voor de tafel: schrik niet!
Daarnaast is er een nieuwe app in Google Play en de Apple Store (gratis) verkrijgbaar ("Basketball.nl") waar je na registratie al de gegevens in kunt zien, zoals deze bij de bond en AMVJ bekend zijn: contactgegevens, het team waarin je speelt, het wedstrijdprogramma, de locatie waar je speelt, of wel of niet meespeelt, of jij (of anderen) een auto ter beschikking hebben, etc., etc.. Kortom: onmisbaar binnen het huidige digitale circus! Ga er alsjeblieft alvast mee aan de slag, want als er gegevens niet kloppen, moeten wij dat bijtijds weten! Lees bijvoorbeeld vooraf de handleiding voor het gebruik van het mDWF (Digitale Wedstrijdformulier) voor scheidsrechters!! En om het iets makkelijker te maken, heeft de NBB een Powerpointpresentatie van basketballvereniging "De Snipers" aan ons doorgestuurd. Bekijk deze ook maar even: DWF - De Snipers.
En natuurlijk de grote Sportlink Database! Hier zullen jullie niet veel mee te maken krijgen, maar achter de schermen worden hier alle relevante gegevens voor AMVJ en de NBB ingevoerd, en hier haalt de app ook haar gegevens vandaan. Check daarom dus in de app of alle gegevens kloppen, om problemen te voorkomen.
Mochten jullie vragen hebben, wees niet bang om contact op te nemen. Op "www.sportlink.nl" kun je (heel veel) informatie vinden. Voor simpele vragen kun je evt. bij AMVJ terecht (zie hiervoor de "contactgegevens" in de menubalk).

Veel succes!

categorie:
  • nieuws